Fliselægning

Få professionel hjælp til fliselægning

Skal du have lavet ny terrasse, indkørsel, havegang eller lignende, så er vi klar til at hjælpe dig med fliselægning. Det er hårdt arbejde at lægge fliser, og det skal gøres ordentligt for, at fliserne bliver lagt lige og kan holde i mange år. Derfor vælger mange BM Service & Brolægning til at gøre arbejdet for dem. Vi har mere end 10 års erfaring og kan lægge fliser i alle mønstre, farver og former, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Terrasse på fliser

Et godt alternativ til træterrassen er en terrasse lavet af fliser. En flise-terrasse er perfekt hvis du ønsker en terrasse som går i et med resten af haven, eller hvis i samme stil som resten af haven. Bliver også ofte lagt i forbindelse med japanske haver eller som foran en stue- eller køkkendør i planniveau. 

Lej udstyret hos os

Har du mod på selv at give dig i kast med flisebelægning, kan du hos os købe fliser og sand til arbejdet samt leje det nødvendige udstyr. Vi giver gerne gode råd både i forhold til, hvilke fliser du skal vælge, og hvordan du skal lægge dem, så du selv kan skabe et godt resultat. Uanset hvad du vælger, har vi altid konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på fliselægning eller leje af udstyr. Ring til os på telefon 97 34 10 25 eller send en mail på bm.service@mail.dk. Vi er beliggende i Lem, hvor vi har en del kunder, ligesom vi også dækker Ringkøbing, Søndervig, Hvide Sande og omegn.

Søger du også hjælp eller spørgsmål til snerydning eller anlægsgartner, så er vi den rette at kontakte!

Top