Havearbejde

Din professionelle anlægsgartner i Lem

Vi anlægger din have

Anlægning af en have kan være et stort arbejde, og hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i det selv, så kan vi hos BM Service & Brolægning hjælpe. Vores anlægsgartnere laver haver og grønne områder for både private, virksomheder og institutioner og kan hjælpe dig med at skabe en helhed i haven. Det sker gennem valg af farver i blomsterne og typer af planter og buske. Derudover sørger anlægsgartneren for at vælge blomster og planter, som passer til, hvor meget tid du ønsker at bruge i haven.

Er din have sommerklar? 

Vi sørger for at gøre din have sommerklar, når de første varme solstråler ankommer. Hvis du ikke har grønne fingre, eller bare ikke har tiden til at pleje haven, men stadig ønsker at haven skal stå fin om sommeren, så kan vi sagtens pleje og passe haven med vores haveservice. 

Passer grønne områder i grundejerforeningen

Ud over anlægning af haver tilbyder vi også at passe have for private, ligesom vi har mange aftaler med grundejerforeninger og virksomheder, hvor vi står for at passe de grønne områder. Det indebærer blandt andet græsslåning, klipning af hæk og generelt vedligeholdelse af haver og grønne områder, så de er pæne og brugbare. Vi kan også klare snerydning, hvis der er brug for det.

Ring til os

Vil du høre mere om, hvordan vores anlægsgartnere kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi har konkurrencedygtige priser og giver dig gerne et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon 97 34 10 25 eller send en mail på bm.service@mail.dk. Vi holder til i Lem og har kunder i det område samt i Ringkøbing, Søndervig, Hvide Sande og omegn.

Søger du hjælp til snerydning eller fliselægning, så har vi også stor erfaring med disse!

Top