Snerydning

Snerydning

Vi rydder sneen for dig

Vi kender vist alle de morgener, hvor sneen er faldet, og man skal nå at rydde fortov og indkørsel inden arbejde, så man kan overholde sin pligt som husejer. Som husejer skal du nemlig holde fortov og indkørsel ryddet for sne og sørge for at gruse eller salte, så man altid kan gå sikkert på fortovet. Det tager tid, er besværligt, og nogle gange kan det være svært at følge med, når sneen falder flere gange i løbet af dagen. Derfor vælger flere og flere private at få os til at stå for snerydningen.

Effektiv snerydning for private og erhverv

Når der bliver varslet sne og frost, er vi hos BM Service & Brolægning altid klar til at rykke ud og servicere dig. Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse af både små og store arealer, og vi er altid hurtige og effektive, når parkeringspladser, fortove, indkørsler eller andet skal ryddes for sne. Derfor kan du være sikker på, at dine pligter som husejer bliver overholdt. Vi rydder ikke kun sne for private, men også for virksomheder, boligselskaber og grundejerforeninger som får ryddet større områder og veje, hvor den kommunale snerydning ikke kommer. 

Ring til os og hør mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med snerydning. Ring til os på telefon 97 34 10 25 eller skriv på bm.service@mail.dk. Vi er beliggende i Lem og dækker det område samt Ringkøbing, Hvidesande og Søndervig.

Udover snerydning har vi også stor erfaring som anlægsgartner med bl.a. brolægning og fliselægning!

Top